Известие

Collapse
No announcement yet.

166 Удар

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщение
    добре е ,че ти си добре в случая!, а като гледам снимките !!!!а бе отиваму едно спортно окачване на кораба !
    А нЕма нужда (след турбо 136 второ се продава картера) достатъчно нисък и корав е за размерите - като видя бабуна косата ми щръква. От време на време си го менкам с един приятел с "Улизе" - като ми го върне седалката е на макс нагоре - страх ме е вика да не си запаля задника в асфалта
    И за да не е пълен офф - колега, така както си я забил няма начин да не са подали гредите на коша - не е лошо да отидеш да тия подръпнат малко
    Last edited by kiko73; d.m.y г., 10:41.
    AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
      Късметлия си, че не бях аз отпред...
      да живее американският звяр, но като гледам малко се е надраскала боята , ама на мечо му се плаче.

---------- Post added at 10:54 ---------- Previous post was at 10:53 ----------

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
      Късметлия си, че не бях аз отпред...
      Първоначално публикувано от kiko73 Покажи съобщение
      А нЕма нужда (след турбо 136 второ се продава картера) достатъчно нисък и корав е за размерите - като видя бабуна косата ми щръква. От време на време си го менкам с един приятел с "Улизе" - като ми го върне седалката е на макс нагоре - страх ме е вика да не си запаля задника в асфалта
      И за да не е пълен офф - колега, така както си я забил няма начин да не са подали гредите на коша - не е лошо да отидеш да тия подръпнат малко
      всичко е идеално няма да ви лъжа, просто имах голям късмет, заради дизайна на колата и защото отпред беше джип
      Alfa Romeo 166 2.4JTD 200 Бягащи кончета

Comment

То и никой не твърди, че лъжеш - с просто око не можеш да разбереш, че е "мръднала". Това става ясно като наредиш новите части и започнат да отварят луфтове или да се "качват" една върху друга.
        AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

То и никой не твърди, че лъжеш - с просто око не можеш да разбереш, че е "мръднала". Това става ясно като наредиш новите части и започнат да отварят луфтове или да се "качват" една върху друга.
          да, тези пипкави работи ще се погледнат
          Last edited by boxsiora; d.m.y г., 13:26.

Comment

Еми затова точно тогава ще стане ясно има мръднали греди или не! Но ще има така или иначе...но няма да е с много и всичко ще се оправи!
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
              Еми затова точно тогава ще стане ясно има мръднали греди или не! Но ще има така или иначе...но няма да е с много и всичко ще се оправи!
              и аз така мисля !!! Благодаря на всички отзовали се, като е готова ще пиша
              Last edited by boxsiora; d.m.y г., 13:27.

Comment

При положение, че само капакът има деформации, няма как да са мръднали страниците. За да се деформират греди, трябва доста по-сериозно усилие при което щяха да деформират предна престилка, калници, щеше да има удар по двигателя. А в случая просто деформирайки капакът е поел цялата енергия от удара и дотам.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

да напиша и тук...днес карах до колегата и наистина видях с очите си че само капака му е за смяна...няма други щети по колата

здрава кола е това 166-цата

...

Успех колега, дано скоро да си намериш капак.
                  Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
                  Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
                  Lancia Ypsilon '02

Comment

точно ! при тоз удар както се вижда на снимката де , няма начин да се изкривили роговете на колата единственното може да с а мръднали малко страничните колонки дето се захващат калниците !, но и това не е сигурно в случая!!!!

пиши колега как се развиват нещата
                    155 осем хиляди клапана 16 вериги
                    0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

Първоначално публикувано от KirilSol Покажи съобщение
                      да напиша и тук...днес карах до колегата и наистина видях с очите си че само капака му е за смяна...няма други щети по колата

...

и аз такива наблюдения имах при огледа, че капака си е поел целия удар просто както се изрази здрава кола е 166-цата. Мерси, ще и се намери много скоро и отива в миналото всичко !!

---------- Post added at 18:12 ---------- Previous post was at 18:10 ----------

Първоначално публикувано от KirilSol Покажи съобщение

...

Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщение
                      точно ! при тоз удар както се вижда на снимката де , няма начин да се изкривили роговете на колата единственното може да с а мръднали малко страничните колонки дето се захващат калниците !, но и това не е сигурно в случая!!!!

пиши колега как се развиват нещата
                      ще ви държа в течение в най-близко време ще гледам да е готова и без това левия ми фар беше леко пукнат още като я взех, а пък сърцето на капака беше тръгнало да се бели, така че няма да са излишни тези ремонти всичко ще си дойде на мястото. Само акта ми е доста излишен, но ще видим какво ще се измисли и там. Благодаря на всички за подкрепата!!!
                      Last edited by boxsiora; d.m.y г., 18:15.

Comment

Колега boxsiora имаш лично от мен
                        Alfa Romeo 166 2.4 jtd 140HP 10.2001
                        ------------------------------------------

Comment

Първоначално публикувано от boxsiora Покажи съобщение
                          и аз такива наблюдения имах при огледа, че капака си е поел целия удар просто както се изрази здрава кола е 166-цата. Мерси, ще и се намери много скоро и отива в миналото всичко !!

---------- Post added at 18:12 ---------- Previous post was at 18:10 ----------

ще ви държа в течение в най-близко време ще гледам да е готова и без това левия ми фар беше леко пукнат още като я взех, а пък сърцето на капака беше тръгнало да се бели, така че няма да са излишни тези ремонти всичко ще си дойде на мястото. Само акта ми е доста излишен, но ще видим какво ще се измисли и там. Благодаря на всички за подкрепата!!!
                          http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...08468789_n.jpg онзи ден я взех колеги

Comment

Working...
                          X